HISTORIJA BIG BULL – SKURT

Ndermarrja Big Bull e njohur me heret me emrin SKURT, eshte themeluar ne vitin 2000 si zejtari, e cila perbehej nga dy punetor dhe tre anetare te familjes. Fal perkushtimit te madh dhe punes se pa lodhshme, ndermarrja ka arritur suksese te vazhdueshme drejt zgjerimit te ndermarrjes. Sot BIG BULL perbehet prej 30 punetoreve dhe operon ne hapsire te konsiderueshme dhe e pajisur me teknologji te avancuar sipas standarde evropiane.

Big Bull sot njihet si ndermarrje e cila ofron produkte me shije unike dhe tejet cilesore, te cilat punohen me kujdes te vecante nga stafi i Big Bull.

Big Bull aktualisht ofron mbi 35 produkte dhe ka shtrirje ne te gjithe teritorin e Kosoves dhe njihet si lidere ne pjesen qendrore te saj. Produktet e Big Bull ndahen ne kategorite si: Mish i fresket lope dhe derri, sallama te ndryshme, salcice, pashteta si dhe shume produktet tjera te tymosura.

Fabrika per perpunim e mishit gjindet me lokacion ne Donja Gusterica, ndersa pikat e shitjes gjinden ne Gracanice dhe Strpce. Qellimi i Big Bull eshte qe te lidhemi ngushte me konsumatore, duke ju ofruar atyre gjithmone produkte me cilesi te larte dhe cmime te perballueshme per te gjithe.


SHKRAKO KATALLOGUN