ISTORIJA BIG BULL – SKURT

Preduzeće Big Bull ranije poznata sa imenom SKURT,  osnovana je 2000. godine kao zanat koji se sastojao od dva radnika i tri člana porodice. Zahvaljujući velikoj posvećenosti i neumornog rada, preduzeće je postiglo kontinuirani uspeh u pravcu proširenja preduzeća. Danas BIG BULL se sastoji od 30 radnika i posluje u znatnom prostoru i opremljena ja sa naprednom tehnologijom u skladu sa evropskim standardima.

Big Bull je danas poznat kao preduzeće koje pruža proizvode sa jedinstvenim ukusom i velikim kvalitetom, koji se proizvode sa posebnom pažnjom od strane osoblja Big Bull.

Big Bull trenutno pruža više od 35 proizvoda i proširen je na celoj teritoriji Kosova i u centralnom delu je prepoznat je kao lider. Proizvodi Big Bull su podeljeni u kategorije kao što su: Sveže juneće i svinjsko meso, razne salame, kobasice, paštete i mnoge drugi dimljene proizvode. Fabrika za preradu mesa se nalazi sa lokacijom u Donjoj Gušterici, dok prodajna mesta se nalaze u Gračanici i Štrpcu.

Cilj Big Bull je da se blisko poveže sa potrošačima, pružajući im uvek visoko kvalitetne proizvode i povoljne cene za svakog.


PREUZMITE KATALOG